Kommet hjem fra Akuela!

Hei folkens! Har savnet dere skikkelig mens jeg har hvert i Akuela i uka her. Jeg og Amanda badet nesten hele tiden. Det  var utrolig godt å slippe å se Ruben på ei uke og være uten Rulate. Hun skulle egentlig være med, men hun skulle på rullatorkurs eller noe sånt..? For dere som ikke vet det, så er Amanda søskenbarnet mitt. Hun  kan norsk. Men snakker også Japansk holdt jeg på å si xD Neida, ikke Japansk.

Men det er så mye å fortelle om Akuelaturen at jeg ikke gidder å skrive alt. Vi var på en resturant der det var en katt under bordet som luktet så fælt at vi tok den med til dyrlegen. Så badet jeg og Amanda, så kom det to gutter og spurte om vi ville være med å dykke. Vi sa jo selvfølgelig ja og ble med. Vi fikk våtdrakter og greier ;-) Det var sykt tøft ; )
Jeg ble litt vemmelig uvell av forelskelse i han ene. Han var skjønn <33

INDONESIA


Det er dritfint i Akuela <33 Jeg elsker det <3 Sorry, kameratet mitt var på reprasjon da vi var der : (

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits