God natt <3 Ett gammelt innlegg fra desember i fjor :- D

God natt folkens! Jeg må nå legge meg fordi jeg skal opp tidlig i morgen å stenge pannekaker! Hade og god bedring til alle som er syke <3 Ikke kall meg en potet, fordi det vet jeg at du heller ikke ville ha blitt kalt :( Men du? at nå må jeg legge meg før tante Rulate legger seg oppi senga mi :O Uff at jeg må ligge sammen med henne :( det er jo lizzm bare såå tragisk! Jeg hater det, fordi hun promper og det lukter ikke bare vondt, men I-L-L-E!! Jeg skjønner ikke absolutt hvorfor hun skal ligge i hop med meg, har jeg plutselig blitt så populær da?

Neida, jeg er vel ikke det, men nå gleder jeg meg utrolig mye til juleferien, for da skal jeg treffe Ruben igjen. Han mannen jeg traff på apesermonien. Han elsker å sjonglere for apene på vellværesenterert også + kostskolen>! Ekke det bare helt underbart? Husk å være med i konkuransen som fåregår i donald nå dsa folkens! Håper dere vinner og jeg!. Jeg vil spesielt vinne den turen til mageland! Det tror jeg hadde vært fint. Jeg må jo komme meg ut litt jeg også. Å få frisk luft. Men nå ligger Otto og snorker så jeg må vel slutte av. Jeg skal bare lese et Donaldblad først så kommer jeg oppi drømmeland <333 elsker å sove, love soving. Men nå følte jeg meg plutselig svoltin. eg tror eg må gå å spise :) God natt da alle apefans! Ikke glem å se de nye episodene da, hvis dere får inn kanaler fra Asia da! Ædda mædda! Buksesmekken din er åpen!

Nå tror jeg at jeg må slutte av før jeg begynner å fortelle om nissenassen som sitter og traller på toalettet vår :D

¤
Indonesia <3<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits