Ruben får hjerneteppe når han har sovet -.-

Ruben..? er det et navn sa Ruben da han våkna etter middagsluren sin. Han hadde fått hjerneteppe mens han sov. Han pleier å bli litt forvirret når han har sovet, men ikke verre enn at han husket hvem Rulate var. Han er jo litt forelsket i henne, selv om hun er 68 År og han er 40 År. Ja, litt sært, men ikke værre enn at det er lovlig.

Han tok buksa på hodet og stappet den inn døra. ÆSJ! Heldigvis dro han hjem i sted. Og det er kjempebra. Han smulte veldig med nugattien han absolutt skulle ha på brødskiva si. ;-D Haha!


Smuler -.- kjedelig..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits