Jeg har passet på Ruben i helga

Ruben kom nettopp innom. Han skulle skal spise kveldsmat med oss i dag. Kjedelig.. -.- han smuler sånn. Men jeg beklager virkelig for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg er veldig opptatt. Vi fikk forresten igjen prøver og jeg fikk 2 på engelsktentamen! fikk 1+ i fjor. Så fikk jeg 5+ i matte, sykt fornøyd. I fjor fikk jeg 5 :- ) Også fikk jeg 3 i norsk, men fremskritt er et fremskritt vet dere ; )

Og i helga hadde jeg ikke tid til å blogge fordi jeg måtte passe Ruben. Ja det høres kanskje rart ut siden han er 40 år, men han er jo som sagt ganske sær for tiden, eller rettere sagt født sånn. Men jeg var med han i svømmehallen og det gikk ikke så bra akkurat.. Det første som skjedde da han kom inn i svømmehallen var å tryne på en naken mamma. herregud, så pinlig, og det verste var at han ikke torde å gå i mannegarderoben, så han ble med meg :@ men han ble heldigvis kasta ut da :D Haha Ruben.

Så tok jeg han med i boblebadet, og det skulle jeg aldri ha gjort for Ruben holdt på å drukne! I BOBLEBADET! LOL:
Han skulle vise meg at han kunne ta på tærne sine, og vips, så datt han under. PINLIG -.-

INDONESIA


Sært at det går ant å drukte i no sånt :D Men det var egentlig veldig komisk, og han drukna heldigvis ikke. (Heldigvis?)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits