Rubens bortkomne sønn. "Ja liksom.."

Ruben er litt spent. Men ingen har svart og det var litt frustrerende :S Hjelp, Ruben mener han må finne han. Jeg skjønner ærlig talt ikke Ruben helt. "Hans bortkomne sønn liksom"? Ja, helt sikkert...-.- Ruben er 40 år og han mannen er sikkert 36 år. Lol Ruben. Han kan umulig være din bortkomne sønn. Dette høres egentlig bare teit ut Ruben. Men det var du som ville. det.

Det startet egentlig bare med at Ruben surfet litt på nettet. Så fant han pluttselig et bilde på google som han mente lignet så mye på seg selv at det måtte være hans bortkomne sønn. Ja, tenkte jeg. Helt sikkert Ruben... lol.. Men så maset han så mye på meg at jeg tilslutt bare måtte etterlyse han på bloggen, siden Ruben ikke torde å gjøre det selv på facebook.

mann%20med%20bart.JPG

Ruben får for seg så mye..
--------------------------------------------------------------------------------------
Men si ifra hvis dere har sett Rubens "bortkomne sønn" !!

Én kommentar

Linn

09.jun.2010 kl.11:38

Men sitter ikke ruben i vogn da?

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits