Har noen sett denne mannen?

Jeg etterlyser en skallet mann ved navn Oppheim <3 Han er blakk og kommer fra hovedstaden. Neida, men han er sikkert grei. Han er ikke blakk. Han liker å spørre om  folk vil sitte på i bilen sin når det er krise på skolen. Og han smiler stygt. Han er ganske lav og går i bananbukser, han tramper mye. Og han danser, og han lukter smør. Han danser i kirker, i Befalkirken. Han liker best tacosaus med smeltet ost på. Butikken hans er ofte åpen. Han går som en pave. Nå er jeg ferdig.

PS. Det er ikke jeg som har skrevet dette, det er Ruben som etterlyser han. Men han torde ikke skrive det selv på facebookprofilen sin, så han ba meg skrive det på bloggen. Men si ifra hvis dere vet noe da! // (Ruben)


Sånn ser han ut. Ruben tror nemlig det er hans
bortkomne sønn -.-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits