One piece, og null påmeldinger -.-

Hei <3 Sorry for null bloggings i det siste, men det er fordi dere skal ha sjansen til One piece. Men jeg ble litt skuffa over at så få melder seg på, det er jo stort sett de samme. Altså, jeg kommer ikke til å avslutte før det er kommet i hvert fall 400 påmeldinger! Altsp, jeg blir skuffa av sånt tøv om tape. jeg skjønner ikke at dere forstår at det er en one piece konk på vei, men ingen gidder å bry seg, alt dere vil ha er støv.

Det er temmelig. jeg blir frustrert på dere som ikke melder dere ¨på sine vegne. Men jeg må bare unnskylde meg for den vemmelige språkbruken, her i dalen. Men jeg blir bare litt tragisk frustrert!


Ser dere halen? det er derfor den er spesiel :- ) Det var Amanda som oppdaget det ;- p

4 kommentarer

Marlene

03.jun.2010 kl.20:55

Det kan hende det er fordi at den forige Onepiece konkuransen, der har du ikke plukket ut en vinner enda !!

indonesia

03.jun.2010 kl.23:46

Joda, det har jeg gjort for flere måneder siden ;)

linn:)

04.jun.2010 kl.10:25

har du kåret den nye vinneren? håper jeg vinner

Siri < 3

05.jun.2010 kl.15:35

Jeg har meldt meg på mange ganger :-)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kristiansand

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits