Trampoline & Summer

Halla ♥ Vet dere hva jeg har fått meg??? Jeg har fått meg trampoline! Herregud, azza, Kan dere tenke dere det?! Far kom hjem med den i dag og vi har allerede rukket å sette den opp! Herrlighet! Det er helt zaiko maiko azza, Trampoline lizzm, my trampoline ♥  Er ikke det et under at man kan få noe så stort til en så liten penge? Ja, den kan man undre seg på. Men ikke glem å fragle.

Men nå skal jeg slutte å snakke om det. Nokk snikk snakk for oss som liker småprat i timene. Ja, timene går og snart er det sommerferie ♥  Vil dere jeg skal gå mere inn på det? Jo for snart er det jo sommer og det er jo HOT! Love it lizzm.. Is, bading, sikkling, surfing, maging, flørting, tramping, shopping ♥  Kan det bli bedre? Har der hørt om en ny flom i øst-asia? Ikke jeg. Jeg tror ikke det kommer til å skje. Vi skal faktisk til Akuela i sommer <3 Det blir bading det, hvis det ikke blir dårlig vær. Vi skal også være på fjellet, fiske, bade, mate ender, trampe, male huset og mye, mye mere i sommerferien.

Jeg gleder meg alledre. Vil dere ha lunch? Har faktisk ikke vært så masse på pc i det siste og det er jo positivt. Det betyr at jeg begynner å modner : D Ikke sånn eplegreie, men sånn pysjamassdrit. Nokk snakk.

¤Indonesia

Helt urtolig å tenke på at vi har fått oss trampoline!
Ulempen er bare at Ruben kommer til å komme på besøk, HVER eneste dag -.-

Summer, = Herlig <3 Love

Herlig <333

Nam <33

Bading <33

Is <33 Eller drikke xD

Hvilket bilde likte dere best?
Hva skal dere gjøre i sommerferien?

4 kommentarer

Julie : D

25.mai.2010 kl.20:42

Jeg skal bare kose meg ! :)

indonesia

25.mai.2010 kl.21:15

Hyggelig det da :) Jeg også ;)

Siri < 3

26.mai.2010 kl.14:12

Jeg har og trampoline :)

Men den er hos pappa :)

indonesia

26.mai.2010 kl.18:24

Det var synd Siri :( Håper du får hoppet mye når du er til faren din da ;)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits