Jeg forteller dere det kjenner jeg

Hei :) Er litt bedre i dag, men nå har jeg tenkt å fortelle dere hva som jeg ikke  har det så lett med. Jeg begynner like gjerne å si det; Bestefar har gått bort :`( Jeg er skikkelig lei meg, men jeg begynner å være litt bedre, men det er fortsatt leit :( Han gikk bort på lørdag. Det er derfor jeg ikke har blogget så mye i det siste, nemlig fordi han har vært syk.

Han er snill, og vi gikk hverandre nært <3 Han var en stor bløffmaker, men også en kjerrigknark, men jeg og han var bestevenner <3 :) Han er den beste mannen jeg vet om, som ikke er der nå. Ja, vil i fred min kjære beste <3
Sorry at jeg forteller dette på bloggen, men dere vil vel ha en forklaring på hvorfor jeg ikke har blogget så mye i det siste :D Håper dere ikke ble lei dere, eller motsir meg fordi jeg utgir meg med dette på blogg, men jeg måtte få det ut. Ikke bli forbanna da.
¤
Indonesia

Lizzm, bare for å ikke bli trist/sad : )

SPØR I VÆG:

http://www.formspring.me/Indonesiami

4 kommentarer

Så trist! :(

indonesia

24.mai.2010 kl.20:49

Vet :`(

Benedicte Grastveit.

27.mai.2010 kl.20:43

Har også mistet bestefaren min, du kommer nok over det etterhvert!

Jeg vet om en blogg som kanskje kan hjelpe deg imens, www.desired.blogg.no :-) GUD ER GOD og han vil hjelpe deg, håper du tar deg tid til å lese den bloggen :-) !!!
Benedicte Grastveit.: Ja jeg skal se <3 det er veldig trist å miste noen man er veldig glad i. Men kan Gud hjelpe ham? Han får det vel godt? Er han i jorda eller på himmelen? :) jeg er veldig nyskjerrig ;)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits