Ruben liker is <3

Hvem gjør vel ikke det? Sorry for at jeg ikke rakk å blogge i går, men det var jo 17.mai. Jeg hadde ikke noe å ha på meg så jeg gikk bare i vanlige klær. De var litt møkkete, men det gikk greit da ; - ) Jeg gikk i skoletoget og i borgertoget sammen med ei ape, så hvis du så meg så må du si ifra! Altså den apa, var Mige ♥ I really love Mige. He is my good friend. Love him ♥ Ja, der var også et dikt ; ) Neida.

Men Ruben jeg litt sammen med meg i toget, men jeg sa til han at han måtte fjærne seg fordi jeg ble så flau over ham der han stod og spiste is, med iskrem utover den rosa dressen han hadde på seg. Nei, den var ikke noe fin, men OK... Neida, den var helt usmakelig! Jeg ble dritflau på hannes vegne! Han ser helt fucka ut i den dressen. Han er mad.

(Indonesia)


Toget .. :)

Hva gjorde dere den 17.mai?

2 kommentarer

ไก่a♥

19.mai.2010 kl.15:38

Feira 17. mai sammen med familien, og gikk i tog sammen med resten av skolen.

indonesia

20.mai.2010 kl.17:13

Så koselig :) Nesten det samme som jei ;)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

<3 Indonesia - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits