Lalalalala.. osv..

Ove sier sånn når han er glad! Han sier det når han er glad!!! Jeg blir tragisk frustrert over ham! Han gryntet av og til, men nå skal jeg slutte å snakke om Ove og heller komme tilbake til Ruben. Han er mannen min. Kødda :) Lol azza, hvis han har vært det, tror jeg jeg har spydd hvert minutt :S  Men nok snakk.

I dag har jeg vært i Lofoten og fisket (Det var ikke så sant) Men jeg har vært i Lige Støt treff på Moldun. Jeg var oppi dalan og hakka ved. Det er gøy, nå er vi på hytta til Ruben. Eller familien hans da egentlig ;- ) Det er gøy. Ruben er her ikke, men han kommer i morgen da :( Dårlig gjort at han skal komme når det er så gøy her :)

Indonesia

Hva gjør dere i langhelga? :)

http://www.formspring.me/Indonesiami

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits