Javel ingen bryr seg!

Hei! Ove prompa nettopp. Men som overskriften sier, så bryr ingen seg om buksene til Ruben. Han har kjøpt seg nye. Ikke at de var så dyre, men billige. De er tranplantert fra Kina eller noe og de er ganske lave folk så han har veldig småe bukser på seg nå for tiden. Det er fryktelig pinlig hvis du tenker deg om. Ja som magen til Rulate pleier å si, så er Ruben glad i ennesker, men han viser det ikke.

Jeg liker is, men spiser bare tre om dagen. Nå tror jeg apemaskina ikke funker mere. Den er blitt demontert fra aperaketten,. Sorry for kjedlig innlegg, men jeg har ikke noe annet å skrive om akkurat nåt, for Rulate og Ruben leker med Dukke. Og Ove er på besøk. Ja, det er kompnisten til Ruben.

Bukser. Ikke Ruben sine akkurat da men..

Én kommentar

Emilie

13.mai.2010 kl.12:20

haha :-)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits