Musa går over veien!

Hei! <3 Jeg syns dere har blitt litt slappe med å kommentere. Kanskje jeg får skikk på dere hvis jeg starter en one piece konkuranse ? Men først må jeg jo avjøre strikkkonkuransen da ;- ) Er dere spente? Håper det i hvert fall :)

Men som overskriften sier, så var jeg og Mia ut igjen. Og da så vi en mus som sprang over veien! Ikke at det er så stort for det gjør jeg stort sett hver dag. Men ikke mobb. Jeg så det i dag. Og dere trodde sikkert, monkey lade is may best friends <3 Lol. Veit det blei heilt feil xD Men gjort er gjort :) Jeg syns dere lesere er snille jeg : -)


Jaja ;-p

Hva har dere gjort i dag da?
Vil dere ha one piece konkuranse?

4 kommentarer

Tonje!

10.mai.2010 kl.10:57

Skummel :)

indonesia

10.mai.2010 kl.17:38

hehe :D

Siri

10.mai.2010 kl.22:21

Ja , jeg vil gjerne vinne en OnePiece jeg :)

OG fortsette å lese bloggen din :D

indonesia

11.mai.2010 kl.17:42

Bra Siri! :)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits