Heihei! NOLL BLOggoi

Ja som overskriften sier, så rakk jeg ikke blogge i går fordi jeg måtte hjelpe til å rydde i hagen. Ja, null stress. For dere som tror at pastafluer bare var for handicapede, så trodde dere nok feil :) Så det saken er klar, Men takk for at så mange har stilt spørsmål! Eller mange og mange, 5 stk. Men tusen takk til dere som gjorde det. Jeg tror jeg skal spille den inn i morgen eller lørdag så dere får skynde dere å sende inn spørsmålsfluer. (neida) Men nå har Ruben skitna til buksa si, så jeg får vel gå. Kommer med et innlegg senere også, må bare hjelpe Ruben først :))
Good bye<33

¤ Indonesia

3 kommentarer

kineeee ;-p

08.mai.2010 kl.15:17

søt blogg, ha en fin dag videre :-)

indonesia

08.mai.2010 kl.16:19

Takk :) hehe.. dette innlegget var ikke meningen å poste, sånn egentlig :D Fordi jeg trodde det hadde blitt sletta så jeg skrev et nytt et. Men det var ikke meningen åposte det. for jeg skulle egentlig poste det for noen dager siden ;-)

annelenii

08.mai.2010 kl.16:55

Ha en fin dag ;)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits