Trampefotball er ikke min greie

Hellu ;) I gymmen i dag hadde vi trampefotball og det var ikke akkurat min greie. Jeg falt  og slo hodet så jeg fikk det ble voll.3. Men det gikk bra :) Jeg har tatt på klistremerker så nå er det helt fint :) Men så kjekt at så mange har meldt seg på konkuranen :) Men ikke like mange meldte seg på som da jeg hadde one piece :( Kanskje jeg skal ha enda en one piece konkruanse ?? Hvem vet? Jeg kan jo spørre Rentahe :) Oi! Første gangen jeg kaller henne det :) Har jo alltid pleid å kalle henne Rulate, men det er jo et fremskritt da vettu :) Men jeg begynte faktisk å vurdere en ny one piece nå :) Eller skal jeg slutte å blogge? :) Hmm..

¤ Indonesia

Ja, dette er redigert :) Og for dere som ikke ser hva det er, så er det havregrynsgrøt :) Nam faktisk :)

2 kommentarer

Siri

07.mai.2010 kl.19:59

Prøv med en ny konkurranse du , jeg har netopp funnet bloggen din og du har en kjempefin blogg :-)

indonesia

07.mai.2010 kl.20:10

Hvorfor skal eg prøve med ein ny konkuranse? Jeg har hatt 3 one piece konkuranser og to t-sjorte konkuranser, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal ha en ny en nå! Jeg har jo konkuranser hele tiden jeg :) Mange melder seg på også :))

Indo <33

Takk for mailen forresten ;p

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits