God kveld folks ;p

Hei da har jeg og moren min kommet hjem fra en fin shopping. Vel det begyynner å bli noen timer siden nå. Jeg har skal legge ut det jeg kjøpte meg senere, for nå sitter jeg på pcen til Ruben. Jeg er hjemme til han. Mamma skulle hjelpe han å vaske badet og re opp sengen hans. Han får det ikke til selv. Han er pøls.

Men jeg kjøpte meg mye fint. Men det var lit vanskelig å finne uggs. Men jeg fant de til slutt! De er rosae med litt frynser. Tulla. De er i hvert fall fine. Jeg gleder meg til å ha de på meg på skolen på mandag og vise frem de nye skoene mine <3 det er et fremskritt kan man kalle. Sorry at det har blitt litt google bilder i det siste, men det er fordi jeg har lånt pc en til Ruben mannen og da kan jeg ikke bruke mine bilder, hvis dere har forståelse for det ;)

¤ I n d o n e s i a < 3

 
Det var sånne jeg kjøpte meg <33 Hva syns dere? Hot or not?

Én kommentar

karine

02.mai.2010 kl.11:03

NOT !

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits