NORSK SKRIVEØKT: Da jeg kom hjem snubla jeg og fikk hjerterystelse

Jeg gikk hjem fra skolen. Der var skogen tenkte jeg. Men den var så mørk. Torde jeg gå inn dit? Hva kom mor min til å si? Jeg hadde aldri fått lov til å gå inn i så mørke skoger før. Det var bare de store barna som fikk lov til det. De var gamle, mens jeg var bare 7år. Han var morsom læreren vår. Han snakk gebrokkentr  norsk. Han var utenlandsk. Han var egentlig ganske pen. Han hadde ganske kort hår da, men han var kjekk forde.

Jeg missta lysten til å gå inn i den rotete skogen da jeg så en sko som lå og fløt. Han var gærn tenkte jeg. Men han forsto hva jeg ville. Han hadde lov til det en gang i blandt. Men så var jeg pluttselig hjemme. Hadde eg sovnet?
Nei..  det var knestrømpene til Jon som lå på bordet. Han hadde nettopp vært på badet og drettet. Han pleide det da han kom hjem fra hjobb. Han var moderne.

Maten var klar. Men ingen var å se? Hadde jeg mista`n? Men kan han ikke slå av lysets vei? Han hikka. Men han var borte. Hva skulle jeg gjøre? Han hadde posert her dagen før, men nå kunne han ikke si et ord uten å formulere seg foran publikum. Han var spekert. Det var lenge siden han hadde stakert. Han pleide å gjøre det en gang i uka for å gjøre neglene ung. Han likte best de lilla med lysebrun masse. Han maset om å få kjøpe det, men fikk det aldri. Han mistroerte Mige på en halfgangært måte for å overbevise flokken at han kunne løpe etter kaniner.

Jeg gikk på badet. !!!!! PLUTTSELIG BLE LYSET BORTE!!! Hva faen skjer nå tenke jeg. Jeg var jo bare 6 år  og var redd for lyset som var mørkt. Så kom det pluseelig et spøkelse frem. Han nikka og stakerte meg med den nærmeste stakeringslakken midt i det åpne trynet mitt. Jeg ble rasende! Hvordan kunne han tro at han kunne være så fornuftig å gape foran en naken mamma som satt og spiste potetsnacks? Hva søren er det du holder på med? sa jeg til spøkelse.

Han svarte ikke. Men nå forstod jeg at han var stum. Jeg ble begæistra. Han var klissete. Jeg tok moppen og moppa han i trynet med middagen. Han forsto alvor. Han fikk ikke sitte på. Nå var han hjemme og jeg satt trygt i sammen med mor og far. De var snille begge to. Moren min hadde pynt i ørene som glinset. Jeg var stolt. Nå var den fæle opplevelsen over og jeg torde ikke si noe til moren og faren min. De kom til å filleriste meg ned fra badet. Men nå var det nok.

Dette var historien jeg skrev i skriveøkta på skolen i forrigegårs. Den ble litt lurven, men er jo helt greit det :) Jeg fikk 4 på den!!! :-)

HVA SYNS DERE OM HISTORIEN?
HVILKEN KARAKTER SYNS DERE DEN ER HVERT?


(Illustrasjonsbilde fra google)

2 kommentarer

♥ KATRINE

22.apr.2010 kl.15:40

Ha en fin dag :)
KATRINE: Takk :)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits