Faen, Ruben prompa!

Herregud! Ruben vet dere. Han kom til oss nå og vet dere hva han hadde med? Legofartøy! Herregud, jeg blir forbanna på sånt tøv om tape. Lol Ole. Men samma det lizzm. Det som skjedde i sted var at Ruben hoppa litt opp og ned og plutselig kommer det Fjertet fra han! Jeg svimte nesten av jeg altså, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle finne på for å få bort den vonde lukta som luktet ærter. Jeg tror han har spist det før. Men det lukter så fælt her, i hele huset vårt og greier så nå holder mamma på og lufter på høyt nivå. Mamma holder på å kjefte på Ruben nå. Han bare står å nikker og spiser pølse i lompe. Menmen.. sånt skjer. Hva har dere forresten gjort i dag da søtiser? <33


Hva har dere gjort i dag? <3 :)

5 kommentarer

Sigrid<3

13.apr.2010 kl.18:41

ins. I går meldte jeg meg på en konkuranse på http://ziigzag.blogg.no/, man kan vinne at hun leser bloggen din fast og kommenterer hvert innlegg i ei hel uke, høres ikke d arti ut?

13.apr.2010 kl.21:59

jeg kommer fra indonesia :-)) hvis du lurer mer paa det , stikk innom bloggen min <3

www.yunii.blogg.no

indonesia

13.apr.2010 kl.22:07

jeg kommer ikke fra indonesia. Moren min er fra Akuela og faren min er fra Akuar eller hva det nå heter.. jeg heter indonesia fordi det er et vankig navn der mor min kommer fra :)

tipserdeg

14.apr.2010 kl.13:10

kul blogg, har ikke gjort noen ting :)

www.tipserdeg.blogg.no--> tips om hår, mote og skjønnhet :)

MARIAAAAAAA<3

15.apr.2010 kl.10:29

heiheihei, hva i alle dager er dette?
hele bloggen din er jo neste bare om en eller annen RUBEN, dette trekker bloggen din veldig mye ned, det er kjedelig å lese om denne så kaldte ruben mannen ? hva er dette fro noe da?
jeg likte bloggen din før alle de dumme inleggene om RUBEN dukket opp, finn på noe bedre å skrive om hvist ikke så mister du meg som leser og det er dumt !

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits