Freia påskeegg med hvit saus, LOL o-o

Ruben ikke sant? Han er jo en spessiel mann og noe spesielt som han gjorde i sted var å kjøpe freia påskeegg til 45kr når han egentlig kunne få de til 35 kr. Han gjorde det bare for å spare miljøet, men den tanken var ikke noe fornuft i nei!

Så da han kom hjem til oss tok han å spurte mamma om hun hadde hvit saus. Hun sa ja og Ruben tok det på påskeeggene! Jeg ble helt virren i øra av å se på at han spiste det. Jeg kjøpte til 35 kr og sprate massevis jjeg ;) Smart eller hva? Jeg er go, ikke ego :) hehe Mona og Mikkel kan sånt.

Men Ruben ligger over til oss nå. Han har sovna for han kjøpte så mye enerskidrikke at han sovna med en gang. Jeg sitter på rommet der Ruben ligger og blogger og holder på med et proskjekt om å skrive en låt. Den blir ikke så bra da, men  kanskje  jeg kan legge den ut seinere :) Det hadde vært no det :) Haha, men nå er jeg litt trøtt- Ikke tørr.

Ruben ligger her og snorker som en råtten varulv som har lugget i døgn som en døgnflue på hårdagene :) Det pleier Victor å si når det er 6.juli. Men han har jeg ikke sett på lenge. Jeg var litt sammen med han, vi var litt småkjærester. Han har vært veldig mye borte i Akuela til tanta mi. eller han er jo søskenbarnet mitt da :)


Namm, jeg kjenner lukta av fuktig vått snørrpapir her, kødda med Ole. LOL. :)

Klem Indonesia

¤
Indo


Sånt blir Ruben fet av selv om han aldri spiser mer enn èn banan om dagen :O LOL Ruben du ser ut som  en pose -.-

Én kommentar

Tonje :-)

11.apr.2010 kl.01:47

mmm :-)

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits