Statistikken har steget litt ja :)

Ja som overskriften sier så har den det  og det er jeg glad for :) Jeg elsker når den stiger, men den har vært litt lav i det siste og det er tragisk, nei tulla xD Men i dag var vi som sagt på apeterminalen og traff igjen Knut og Mige! Lenge siden jeg har sett Knut nå, men Mige var littt skjenert i dag fordi han hadde vært syk og da får han ikke så mye luft. Men de andre apene hadde det bra da :) Og det er jo selvfølgelig positivt for oss alle :)

Ruben ble litt hyper da vi var på apeterminalen fordi han hadde kjøpt med seg massevis av burn. Han blir vill av sånt- Vill som ei ape. Men det trenger ikke være så alvorlig. Ruben kan å rape og det gjorde han sannelig og. Rett på  musklene til Reidar så han ble tragisk irritert over føttene til Rubizz. Ja han kaller seg det. han hadde en blogg som het det før, men den sletta han for han sa det ble så mye press på ham. Men det er bare tull for jeg følger ikke noe press, så det så :)


Det står en pil i grønn (102) :) Ikke så bra da lizzm.. menmen ok :)

2 kommentarer

¢¾ Mona

10.apr.2010 kl.22:49

bra! ^^
¢¾ Mona: Takk :) <3

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits