Man kan bli litt forvirra..

Ja man kan det, og noee jeg er forvirra over er at jeg er lei meg fordi jeg skrev det innlegget, det var iikke ment som å henge ut noe :( mmen jeg mener dett, det er jeg veldig lei for. Jeg skal aldri si min mening i åpen ofentlighet igjen, dette er noe jeg angrer svært på og kommer til å ha med meg senere på apeterminalen.

Jeg er en stor drittsekk som ikke skjønner noen ting, jeg er små. Det kan man sii. Som dere sier så er jeg tragisk og det er ikke så morsomt å bli kalt for en so m blir kalt noe stygt nesten hver eneste dag av Magnus, Mige, Rakel og Knut. Men vi skal besøke de i dag og leke litt med dem, da blir de nok glad :)

men jeg sier unnskyld  på tro oog ære og håper at dette ikke skjer igjjen. eller.. det skal ikke skje igjen : )

Takk for meg <33

¤
Indonesia


Jeg har også den fargen!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits