Ruben har tatt mat av oss!

Jeg blir ofte litt virren i øra av å trampe. Det går utover lungemosen har Ruben sagt. Men det tror jeg ikke noe på, for den tosken der snakker bare fleskprat. Sånt må jeg spy av fordi jeg liker ikke fete lofotkaker med innebygd klimaløfter. Det er sånt man snakker om på radio norge.  Men til poenget. Ruben har spist hjem til oss. Han har vært hjemme til oss mens jeg var på skolen. Men nå er`n hjemme da. Noe som er veldig hellig. Fordi at jeg blir skit forbanna på`n fordi han har tatt så mye mat av oss igjen. <Han har ikke råd til mat selv så han tar av vennene sine hele tiden.

Sånt blir man sprø hakke gærn på. Han har tatt appelsin, kake og fuktighetskrem av oss!  Sånt blir jeg litt lubben i øra av å se. Når jeg ser han neste gang skal jeg gasse han i trynet så han blir forvirra! Han er bare et menneske, ikke en ballong. Men det er Rulate. Ruben koser seg sammen bed Rulate. Og Rulate koser seg sammen med Ruben. Probletmet er bare at Ruben er 40år og Rulate er 94 år, men det var vel litt å ta i, hun er ike så gammel som hun ser ut til.Spørsmålet er bare om Ruben kommer til å få panikk når jeg avslører han at han har tatt mat av oss. 

Men er kan dere se hva han har tatt da i hvert fall folkens, Boogie!! 
Nam! Not


Kakee <33:p Not


Se hva han har rukket å skrive i farten! ? Indo ? Som er forkortelsen på navnet mitt. Jeg blir fly forbanna jeg assa folkens. Han har brukt modellskittet mitt med de skitne henda sine. Blæh! 

¤Indonesia 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits