Mannen på månen

Hei. Ruben har nettopp vært innom og da hadde jeg så mange stygge komentarer på bloggen. Min. Jeg begynte å grine men Ruben trøsta meg :`(

kaffe.jpg image by Mammainspe

Random kaffe på google

lizz.


¤
Indonesia <33

17 kommentarer

Amanda

06.apr.2010 kl.20:54

Hvem er Ruben??

Gidd du og stikke innom min blogg??

Og legge igjen en kommentar??

indonesia

06.apr.2010 kl.21:17

Ok ruben er mannen min

pandamanda

07.apr.2010 kl.19:34

Mannnen din er ikke du tretten ???

indonesia

08.apr.2010 kl.18:30

Jeg tulla

Stine Haugan

09.apr.2010 kl.23:25

Hva søren er vitsen med dette? Jeg er faktisk med på den bloggen. Og det er ingen vits og gjøre sånn. Fy søren så dårlig gjort av deg!

marthe haugan

09.apr.2010 kl.23:30

lol, ka e greia med å vær så frekk?

Ina sæter

09.apr.2010 kl.23:34

herregud , du e litt lol som gjør sånn .
du treng ikke å vis meninga di på bloggen din da : L
dem e drit flink te å blogg faen , å du har ikke en drit du ska si . Fyfaen kor tragisk du e !

tale

09.apr.2010 kl.23:39

Bare ta og slett innlegget, ok? det her e å heng ut folk på nett. du ska liksom ikke heng dem ut, men du jør jo det når du har med bilda osv. ta dæ sammen, æ må bare si at herre jør ikke bloggen din bedre. om dem ska kom med annmeldelse om bloggen din slit vel du litt mer? æ syns herre va drøyt. alle e tydeligvis ikke like ''perfekt'' som dæ, men herregud, du kan spar dæ for herre. det jær dæ værtfall ikke te nå bedre blogger.

09.apr.2010 kl.23:40

hva søren?!

ikke ta dette som kritikk, det er jo akkurat det er ! -.-

idun

09.apr.2010 kl.23:43

fyfaen, jævla nolifer !! sjalu fordi bloggen din sug da eller ? det handle ikke om oppmerksomhet lille frøken, det handle om å vær arti, å ikke sitt å sje kjedelig ut når man laga videoa. herregud du e faen mæ tragisk, å det e akkurat det du gjør, å heng ut folk ! du e ikke bedre sjøl i det hele tatt ! har du nån gang tenkt over koss hu kjem t å føl sæ når du hell på me sånn der barnslie innlegg? hælvette da, korr gammel e du ? gjør nåkka me dæ sjøl før du bynne å rett opp på andre vennen

JAB

09.apr.2010 kl.23:45

Jævla taper ass -.-

maria sæthre

09.apr.2010 kl.23:46

hahaha, ka i svarte faen? gi dæ!

idun

09.apr.2010 kl.23:47

forresten, kunne like godt skrevet et innlegg om deg på bloggen min, om oppmerksomhetsyke drittunger, som må skrive dritt om andre, fordi hun ikke har no bedre å skrive om. skulle likt å se hvordan du tok det.. men foresten du må ikke ta det "personlig"

10.apr.2010 kl.00:11

herregud, SKAFF DEG ET LIV. Du sier du ikke henger de ut, men hva faen gjør du da?!?!

Tror du virkelig du er så mye bedre, at du kan hakke ned på andre? Bare å slette innlegget med engang, du ser hvordan folk reagerer. SYNES DU ER EN JÆVLA STOR TAPER SOM SLENGER DRITT OM ANDRE! burn in hellllll :)

Kafffe mocca <3

10.apr.2010 kl.00:20

det her e bare tragisk gjort, 2 av dæm e faktisk vænnan mine, du si jo at du ikke ska heng ut folk, men det e jo nettop det du gjør! æ e helt enig med idun! kan du ikke skaff dæ et liv, istedenfor å heng ut andre. kordsn hsdd du likt det om nån har gkort sånn t dæ da? ja, alle blogga har en dårlig side, men du treng ikke å diss dæm. en videoblogg blir kjedelig hvis du bare sitt helt still å snakke, d må vær me litt tull, hvis ikke blir d ikke nå artig!

get a life!
e så eni med folkan over her - lol på dæ
maria js: jeg er enig men månen

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits