Vi har vært borte. Unnskuld

Hey!

Lol. Mange mener at vi har vært på feirie og det har vi. lol mage. tiss. Muskel. Kødda. Mødda. Møkk. Stump. Lompt. Nei nå har Rubenn vært på dataen min og skrevet igjen. Vi har jo vært på sånn derre påskeleir i Lomskjønna.

Kjell Mækling var der også og ga ut gratise mavekremer for lofotfiskere fra Toten. Ruben hadde med seg Reidar. Men han var litt forkjøla så han nøys hele tiden og fikk hudbetennelse på øra. Ruben plompa ut i fossen og han skrec "Fossemann! fossemann! Hører du meg eller må jeg gape! Da ble æ arg. Det var en som snakka slek. Men han hette Ole Rune. Men det var bare fornavmet.

Mange mener at Lillemann har slått seg, når han egentlig bare vil inn. Ruben og Reidar koste seg med fuktighetsnøtter og myke hårdempene sakselo til frokost.


Rulate prøver seg. Bare at det er en mann da.

Én kommentar

Gunhil Hjertås

07.apr.2010 kl.15:06

Skal ikke vinneren av onepiecen kåres snart? :D

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits