Ruben glaner

Karin og Bente blir man oppgitt over, altså, jeg snakker om Farmen (Og Ruben da) For Ruben skal se på det hele tiden og da blir jeg rett og slett fly forbanna! Jeg liker ikke farmen. Man blir så oppgitt over folka fordi de sloss og sparker hele tiden. Jeg blir forbanna på sånt jeg. Ikke forstyrr. En gang for noen år siden så så jeg ei dame som sparket en mann i foten så han døde nesten. Da ble jeg litt vemmelig. Jeg syns sånt er tøys å gjøre. Men farmen er et av yndlingsprogrammene mine og jeg elsker det, jeg blir bare litt irritert over at Ruben skal ta det opp så han ser på det hele tiden, og når jeg sier HELE tiden, så er det dag ut og natt inn.

Jeg blir fly ******** på sånt tøv. Har du forresten stjernestøv i rompa? bare lurte. Lol. Men nå kommer Ruben til oss snart og han har med vaffler som Ove og Ruben har laget sammen. Jeg blir gassen av sånt. Ruben blir virr i magen av sånt og Ove kaster opp. Rulare mister balansen av vaflene til Ruben, men huin bruker jo rulator også, så det er kanskje ikke så rart. Lol.


Hvem heier dere på i farmen hvis dere ser på det. Jeg heier på Sverre og Sten! Ruben heier på Bente å Karin, herregud pyyse ass Ruben!
Ruben har deltatt i slike løp før. Det er positivt som han pleier å si. Lol Lizzm.

¤
Indonesia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits