Ruben svalgte en klinkekule :O

Jeg & Ruben satt og lekte med klinkekuler da vi kom hjem fra skole og jobb. Han drev og tulla og tøysa litt. Vi lekte vell om lenge. Ruben åt en banan til slutt. Men til poenget. Det var sånn at Ruben drev og hev den opp i lufta for å se om han klarte å "ta" i mot med munnen. Han klarte det med noen drops, men han var så sløv at han gjorde det med ei klinkekule og gjett hvor den veien tok! Inn i magan hans! lol. Han ble litt kvalt, men det var ikke ille før, Rulate sa at han måtte ta den ut av munnen. Men den var jo i mangen og han fikk det ikke til. Eller så var det i halsen da. Vet ikke helt (?)

Jeg vil bli vurdert av av Rulate! Halsen hennes er så myk, at jeg blir maskulin. Ruben måtte til fysioterapaut for å få den ut. han ble så lettet at han kyssa RULATE! Hun som er så gammel og som har så skrukket munn! At noe sånnt slår inn Ruben! han kunne like godt slått med i skrittet eller i tanngapet! Så fryktelig er det! Musemannen, han spiser ikke gløgg til frokost men bare Rubbis. Og forresten jeg blir deprimert av Ruben sin blogg. Den fusker hele tiden. Åjaaaaaa, han tissa på pc'n da han skulle gjøre lekser. Men han tørr ikke å skrive om det på sin egen blogg bare fordi han skal virke kul. bare det som er positivt skriver han. Nok snakk.

¤Odni


Duskedame på høyt nivå! tanta til rulate! er en klump.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

<3 Indonesia - VINN ONE PIECE (Lengre ned på bloggen)

13, Kongsberg

hei jeg er en jente på 13 år som har fått seg blogg. Det er noe jeg tar veldig godt vare på. Jeg har masse brunkrem i øyabryna hvis du lurer på det. Men du vil sikkert vite hva jeg heter og det er Indonesia, snålt navn men moren min er fra Akuela. Du vet sikkert ikke hvor det er da men.. langt sør.. les bloggen ofte og få masse kunnskap om hverdagen min! jeg kommer til å blogge ca hver dag. jeg håper på å komme på topp lista! Null humpeproblemer her nei! Så ikke kom her å si at du er en japansk fotograf som skal ta bilde av meg første skoledag! Haha, litt useriøs, men sånn er jeg xD

Kategorier

Arkiv

hits